Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Корейці презентували Hyundai Tucson N Line

Спортивний підрозділ компанії Hyundai завершив розробку та випробування топової модифікації кроссовера Tucson нового покоління, який повинен протистояти головному конкуренту з Німечини на ім҆ я VW Tiguan. В цьому році вже розпочато продажі нового, четвертого за рахунком, покоління Hyundai Tucson, що дає привід вкотре замислитись над особливою ролю корейського автомобілебудування у загальних тенденціях автомобільного ринку.

Серед відмінностей модифікацій N Line від звичайних моделей кроссовера Tucson можна відзначити наявність 19-дюймових легкосплавних дисків, переднього сплітера, заднього дифузора та вихлопну систему з подвійними патрубками. Такожна кроссовер встановлено оригінальну радіаторну решітку, ексклюзивний колір та контрастне фарбування даху.

Інтер҆ єр Hyundai Tucson N Line прикрасили спортивними елементами та додали нових матеріалів оздоблення. Для N Line пропонуються спортивні сдіння оброблені шкірою та алькантарою, алюмінієві педалі, нова ручка перемикання швидкостей. Крім цього в салоні новачка є 10,25-дюймова цифрова панель приладів, тризонний клімат-контроль та підігрів передніх сидінь.

На вибір клієнтам пропонують пізні варіанти форсування 1,6-літрового турбо двигуна, який в базі розвиває 150 к.с. і поєднується з 6-ступеневою механічною коробкою перемикання швидкостей. Наступний рівень передбачає 48-вольтову м'яку гібридну систему та підвищену до 180 к.с. потужність. До речі, зчеплення в автомобілі працює на основі електрики, тому перемикання швидкостей повністю під контролем спеціальної системи. Для ринків європейського союзу кореці пропонують більш технологічні версії на базі гібріда та плагін-гібрида. В першому випадку до двигуна приєднано електричну силову установку на 60 к.с. та акумулятор, що призвело до зростання потужності до 225 к.с. та 350 Нм крутного момента. Агрегатується цей набір лише з 6-ступеневим автоматом. На вершині лінійкі моторів знаходиться агрегат на 260 к.с. який забезпечує насправді спортивний драйв, при цьому система PHEV робить можливим їзду лише на електриці, пропонуючи запас хода у 50 км без дозарядки акумулятора. Спортивні амбіції Tucson N Line підкріплені відповідними налаштуваннями підвіски та адаптивних амортизаторів. Модернізація силових агрегатів та інших систем керування автомобілем дозволила досягти чудових їздових характеристик, гальмування та прискорення, а також реакцію на зміну дорожнього покриття. Вартість версій Hyundai Tucson N Line покищо не розкрито, але здорожчення прокаченого кроссовера не минуче…

 

01.02.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Корейці презентували Hyundai Tucson N Line

Політика конфіденційності